Weekend

Det var den weekend.

Emil - dansk/svensk gårdhund på 8 uger og 1 dag
Emil – dansk/svensk gårdhund på 8 uger og 1 dag.

Fredag var jeg til møde på skolen. De har nemlig ændret hele studieordningen totalt, så jeg mangler lige et kursus i erhvervsret, et kursus i logistik og et kursus i statistik. Jeg kan godt nok godt få lov til at starte direkte på 2. semester uden, men det er altså lidt svært at følge med i et fag, hvor man ikke har fået første semesters undervisning. Så jeg skal lige finde ud af hvordan jeg klarer det!

Syg Ellen
Man skal ikke have det for varmt, når man har feber.

Ellen var med, men hun var ikke tilfreds. Hun blev vaccineret onsdag og natten til torsdag var hun simpelthen brændvarm. Det var hun også torsdag, så der kom vi ikke til babysvømning. Og fredag var hun stadigvæk godt pyldret.

Dyb koncentration
Man skal virkelig koncentrere sig, når man skal samle sådan en jernbane.

Lørdag var vi til fødselsdag hos Ellens fætter og kusine. Det var rigtig hyggeligt. Og de havde lige fået en lille dansk/svensk gårdhund fredag. Og sådan en hvalp er altså nuttet!

Emil i et roligt øjeblik
Emil i et roligt øjeblik.

I dag har vi gået en god tur i Langå – rundt om søen. Vi spiste frokosten midtvejs. Og i eftermiddag har vi samlet en gasgrill. Sikke noget makværk. Hullerne var boret skævt og tegningerne manglede halvdelen af oplysningerne. Men det lykkedes da og aftensmaden er lavet på gasgrill. Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt overbevist endnu. Men vi giver den lige en prøvetid, så må vi se.

Frokost ved en lille sø i Langå
Frokost ved en lille sø i Langå.

Ellen har fundet ud af at tæer smager godt
Og så har Ellen fundet ud af at tæer smager godt.

Comments are closed.