Georginer


Den er altså mere end 25 cm i diameter.

Da vi i sin tid overtog huset, stod der en spand med georginknolde. Den tidligere ejer forklarede mig, at de skulle sættes i jorden, når der ikke mere var risiko for frost og graves op igen lige inden den første frost. Sidste år lykkedes det mig faktisk at få dem op til tiden, men jeg fik dem sat lidt for sent i år. Og så havde jeg kun nogle høje røde blomster. I år har jeg så købt en del mere. Både som knolde, men også som “færdige” blomster. Man kan få det hele ret billigt, når de er afblomstrede hos blomsterhandleren/planteskolen/købmanden. Men et par uger i jorden og lidt gødning, så er de rigtig pæne igen. Så længe man husker at gøde og vande dem og tager dem op inden frosten, så er de utroligt nemme at have med at gøre. Her er et par billeder af vores georginer:

Comments are closed.