Hun kan sidde

Nu kan Ellen sidde op uden støtte. Det kunne hun lige pludselig i går. Så det varer ikke længe inden vi har hende kravlende rundt i hele huset.

Ellen sidder selv
Ellen sidder helt selv.

Problemet med at sidde selv, er at man til sidst falder forover. Og så vender benene altså ikke helt rart. Og så er onde mor bare rigtig ond og tager billeder i stedet for at hjælpe!

Ellen falder selv
Ellen falder helt selv forover.

I dag har vi været nordpå med det formål at udrydde den næstsidste cache inden for 10 km. Der var nogle alt for nysgerrige naboer, der gjorde at vi måtte udsætte det lidt. Vi kørte op i skovene ved Fussingø og gik en tur. Der genfandt vi en rigtig god gynge, som vi fandt første gang sidste sommer på en geocachingtur. Og Siri hader stadigvæk gynger. Jeg ved ikke hvorfor, men hun gør så snart man sætter sig op på en. Gyngen er her: N56 28.731 E09 50.158.

Kåre gynger
Kåre gynger i den sjove gynge.

På vejen hjem var de nysgerrige naboer væk, så vi fandt cachen ved noget så sjældent som en rødkalket landsbykirke. Det er faktisk en rigtig flot kirke, både indvendigt og udvendigt. Kirken er dekoreret indvendigt med malede blomster over det hele, den type udsmykning har jeg ikke set før.

Ålum Kirke
Ålum Kirke.

Lysekrone i Ålum Kirke
Lysekrone i Ålum Kirke.

3 Responses to “Hun kan sidde”

 1. Thomas Says:

  Vær nu ikke for sikker på, hun kravler snart – Anna lærte at sidde selv i april, men hun har ikke lært at kravle endnu…

 2. Phyl Says:

  I guess 3.5 months was a bit early for sitting though – my other kids didn’t sit to 6.5 and crawled at 9.5 so Anna still has 6 weeks to crawl before the others…

 3. Trine Says:

  Vi håber også hun venter lidt med at kravle – der er lige nogle ledninger der skal flyttes og et par andre ting der skal ordnes inden. Vores hus er ikke just børnesikkert endnu.

  Jeg kravlede da jeg var 7 måneder, så vi må hellere se at komme i sving, hvis nu også hun kravler om halvanden måned.