Brombær og skovflåter

I går aftes fik Ellen sin anden tand. Så nu har hun hele to. Og heldigvis for mødre og deres bryster får børn dem i undermunden først!

Kåre og Ellen
Kåre og Ellen.

I går var der event ved Hald Sø, så i dag kom der mange nye caches – heraf seks1 i Vindum Skov. Så vi pakkede hund og barn i bilen og kørte vestpå. Efter den første cache mødte vi et par andre geocachere (Jesper og Stine), nogle lidt mere erfarne nogen med 1500 fundne caches. :)

Kåre venter med Ellen og Siri
Jeg finder anden cache, mens Kåre venter nedenfor med Ellen og Siri.

Der havde været lidt koordinatproblemer med den tredje cache vi når til, så vi bliver rent faktisk FirstFinders. Det burde ellers være helt umuligt sådan dagen efter et event.

Rød fluesvampRørhat
Der var rigtig mange svampe i skoven, dog ikke alle spiselige.

Fjerde cache lå ret tæt op af et brombærkrat, så Ellen fik lov til at smage sit første brombær. Det var ikke så ringe.

Kåre med Ellen på maven
Kåre med Ellen på maven.

Lige ved femte cache mødte vi Jesper igen og Hr. Pli kom også forbi. Han har fundet mere end 3000 caches, det er jo helt vildt.

Flot skov
Flot skov i flot vejr.

På det tidspunkt så jeg at Ellen havde fået sig et husdyr. En skovflåt havde bidt sig fast bag hendes ene øre. Og hun blev IKKE ligefrem glad for at jeg fjernede den. Så vi nåede kun de fem caches i dag.

Sådan kommer man i selen
Sådan kommer man i selen.

Tilbage ved bilen mødte vi også Fru Pli og endnu en geocacher, som vi desværre ikke fandt ud af hvem var. Men det er altid hyggeligt at få sat ansigter på nogen af de mennesker man har mødt på forummet og læst om i logs.

SvampSvamp
Endnu et par flotte svampe.

Her i aften har Ellen været noget træt og ked af det. Om det er tænder, skovflåter eller hvad det er ved jeg ikke. Men nu er hun faldet i søvn, og så håber vi hun sover godt i nat.


1/ Der er faktisk syv, men den syvende er ikke offentliggjort endnu.

Comments are closed.