Brudte valgløfter

Statsministeren lovede under valgkampen, at det skulle være slut med nedslidte skoler med skimmelsvamp i hjørnerne og plast for vinduerne. Nu siger han, at det absolut ikke er regeringens problem; for fordelingen af pengene er ikke regeringens ansvar.

Så undrer jeg mig jo lidt over hvordan han har kunnet love andet under valgkampen?

Se så at få ophævet det skatte- og anlægsstop, så kommunerne kan få repareret og bygget det der er brug for og som regeringen har lovet under valgkampen. Og så regionerne kan opfylde de behandlingsgarantier som regeringe har lovet under valgkampen. Det nytter jo ikke noget at love både det ene og det andet, når der ikke følger nogen som helst handling eller ansvar bag ordene.


Politiken, Fogh: Svamp er kommunernes ansvar, 2. september 2008
Politiken, Hovedstaden mangler 195 millioner til kræftløfte, 12. august 2008
Politiken, Regeringen: Ikke flere penge til kræftsyge, 12. august 2008

5 Responses to “Brudte valgløfter”

 1. Sebastian Says:

  Hvad skal man sige jeg hader det arrogante svin!!!

 2. Trine Says:

  Jeg vil holde mig til at jeg ikke kan lide hans politik. Jeg kender ham ikke som person, så det vil jeg ikke udtale mig om. Selv folk der stemmer Venstre er trods alt mennesker. :)

  Nogle gange tvivler jeg på om politikerne virkelig mener hvad de siger, eller om det er nødt til at sige det af en eller anden anden grund.

 3. Eli Says:

  Det triste er at mange ikke fatter hvor han vil hen – privatisering af bagvejen – man udsulter den offentlige sektor, så den ikke kan yde det ønskede / forventede – samtidig med at skyder dem i skoene at de ikke er effektive. Det er ikke underlig at der skyder private daginstitutioner, skadestuer, m.m. op – men vi kan jo krydse fingre for at krydsene bliver sat bedre ved næste valg

 4. Trine Says:

  Ja, hvis bare de spillede med åbne kort, så alle vidste hvad de havde at forholde sig til. Det der fordækte noget giver jeg ikke meget for. Det viser jo bare at de ikke har mod og mandshjerte til at sige hvad de mener.

  Der er bare alt for længe til næste valg – hvis man da ikke med stor spænding ser frem til menighedsrådsvalgene til november. :)

 5. Eli Says:

  Hmm- tjaa! valget i november. Valg og valg her i sognet er det en fast tradition med fredsvalg = intet valg – ( så jeg er da ret sikker på at komme ind (-: )