Chrome

Nu har jeg, som så mange andre, fået downloaded og installeret Chrome. Umiddelbare kommentarer:

 • Min homebanking virker ikke
 • Der er bøvl med stavekontrollen, og jeg kan ikke finde ud af at slå den fra
 • Det er besværligt at komme til ens bookmarks, hvis man gerne vil bruge dem
 • Den kan hænge, når man åbner mange faneblade med højreklik efter hinanden
 • Umiddelbart går det ikke hurtigere end med FF3
 • Det er rart at vinduet ikke er så rodet
 • DER ER INGEN ADBLOCK!

Jeg har ikke været udsat for at noget cracher, så jeg kan ikke se om deres opdeling i forskellige tråde virker. Jeg har ikke kunnet finde det der svarer til joblisten, men jeg kunne godt forestille mig at det er et stort hit.

Indtil der er udviklet en form for AdBlock, så er Chrome noget jeg bruger til at teste hjemmesider. Derefter vil jeg prøve igen om den kan udkonkurrere FF3.

Alt i alt er det jo meget langt fra FF og IE, så det kræver absolut noget tilvænning, men jeg tror det kan blive godt.


Politiken, Google-browser imponerer anmelder, 3. september 2008

2 Responses to “Chrome”

 1. Eli Says:

  Hmm – tja – Chrome var installeret 1½ time så var det bal forbi. Jeg sagtens ‘nøjes’ med ildræven eller Opera

 2. Trine Says:

  Jeg må også indrømme at jeg klart er til FF. Omend der også er et par småting jeg ville ønske jeg kunne ændre. F.eks. kunne de trådede processer være ganske rare i FF, for jeg synes det er lidt for tit at en eller anden proces hænger og sløver alting ned.