Lidt af hvert

Glad Ellen på aftentur
Ellen nyder også vores aftenture.

Kåre har været stresset og haft særdeles travlt den sidste uges tid. Noget med en eller anden konference. Så jeg tror næsten jeg har set mere til min fysioterapuet end jeg har set Kåre, for min ryg har godt nok været helt åndsvag den sidste halvanden uges tid. I morgen skal jeg både til fys og til læge med den, og så håber jeg godt nok de kan gøre noget ved det. Lige i øjeblikket er der en hvirvel der sidder skævt, men fyssen har ikke kunnet få den på plads. Man burde altså få mængderabat på fysioterapibehandlinger!

Man sover bedst med fødderne på dynen
Man sover bedst med fødderne på dynen.

Ellen er blevet en rigtig moslerøv. Man lægger hende et sted og fem minutter senere er hun langt derfra. Hun kan ikke kravle, men hun har fundet ud af at man kan komme frem ved at trække et ben op under sig og sparke fra.

Men i morgen tager jeg til Biersted sammen med Ellen og Siri. Så skal der slappes lidt af og hygges med familien.

Så er det blevet efterår
Så er det blevet efterår.

Jeg er lige kommet ind til hende i kravlegården, hvor hun lå på maven og kiggede op på mig – med en uldsok i munden! Hvorfor er det lige at jeg ikke havde et kamera i hånden?

Sokken lige taget ud af munden
Lige efter hun har taget sokken ud af munden.

Comments are closed.