Endnu en weekend gået

Så gik der endnu en weekend. Vi trængte begge to til at slappe lidt af efter sidste uges konference og det har vi så gjort.

Efterårsfarver

Efterårsfarver

I går var vi ude på slottet til marked med lokale kunsthåndværkere og gårdbutikker. Vi havde Siri med og hun tiltrak sig som sædvanligt en masse opmærksomhed.

Ulstrup Slot

Ulstrup Slot

Flere af udstillerne havde varer med, som vi også har i Biersted. Og så er det jo altid sjovest at sammenligne priser, når vi er billigst. :)

Skilt i porten på Ulstrup Slot

Skilt på Ulstrup Slot

Lørdag aften faldt vi bare sammen foran fjernsynet: Tomb Raider er altså ikke ligefrem filmkunst!

Naturligt køkkenbord

Naturligt køkkenbord

I dag har jeg været til indsættelse af vores nye halvtidspræst her i Ulstrupbro Kirke – hun er fra Moseby. Det var en flot pyntet kirke og så er det altid rart med mange mennesker, så man rigtigt kan synge igennem. Specielt her i efteråret, der er så mange gode efterårssalmer, desværre måtte jeg nøjes med at lytte til “Nu falmer skoven” under nadveren, det er ellers min favorit.

Præstepik - vær glad for at I ikke kan lugte den!

Præstepik - vær glad for at I ikke kan lugte den!

I eftermiddag har vi været ude at gå en lille tur i skoven syd for Ulstrup. Vi fandt et lille sted, hvor der næsten skal placeres en cache – vi skal bare lige finde ud af hvem der ejer jorden først, så vi kan få lov.

Flotte svampe med borter

Flotte svampe med borter

Så alt i alt en meget fredsommelig weekend. Næste weekend skal vi til event i Århus. Det bliver hyggeligt, og hvis vi er heldige kommer der et par mysteries. :)

Comments are closed.