Autostol

Så har jeg bestilt en autostol. En hvor sædet kan drejes, så man ikke står i en åndsvag vinkel for at få ungen ind. Det tror jeg bliver godt! Sådan er en i øvrigt ca. 40% billigere i Tyskland end den er her i landet.

Børn over det hele - Ida, Ellen, Marius og Frederikke

Børn over det hele - Ida, Ellen, Marius og Frederikke

Kåre har været i Bjergby for at slæbe brænde og mig og Ellen har været i mødregruppe. Det var som sædvanligt hyggeligt. Men hvor var Ellen dog træt da vi kom hjem. Hun faldt i søvn inden jeg havde nået at slippe hende i vuggen. Så sov hun godt tre timer, så jeg nåede at få læst en hel del om erstatningsansvarsloven og produktansvarsloven. Der er et par underlige spidsfindigheder, som jeg glæder mig til at høre nærmere om fra vores underviser. F.eks. står der ikke noget i loven om hvordan man værdisætter arbejde i hjemmet og hvordan man erstatter tab er erhvervsevne for studerende.

Bedste venner - bemærk Siris tunge

Bedste venner - bemærk Siris tunge

I aften har vi fået noget rigtig godt til aftensmad: Farserede porrer – eller som lillesøster sagde det: Friserede porrer. Det er ikke dårligt. Og så fik jeg lige kogt nogle kødboller til Ellen samtidig.

Jeg har så ondt i ryggen i dag. Jeg ved ikke om det var den nye topmadras eller hvad, men i hvert fald skal dagen i morgen bruges på at slappe af. Evt. afbrudt af en tur i Rema1000 efter bleer. De er nemlig så trælse at løbe tør for.

Comments are closed.