Flere Ellenbilleder

Jeg synes snart ikke der er andet end billeder af Ellen i denne blog. Men mon ikke også der er nogen der er meget godt tilfreds med det?

Siri lå der først

Siri lå der først

I dag har jeg fået købt årets første julegave. Lige pludseligt i nat slog det mig hvad far skulle have. Og fædre er som bekendt ikke verdens nemmeste at finde på gaver til, så jeg har været ude at købe den i dag. 1 down, 15 to go!

Og så må jeg hellere få opdateret julegavehjemmesiden jeg har lavet til mig selv. På den side har jeg samlet alt hvad vi har givet i julegave og alt hvad jeg har fået i julegave. Så kan jeg huske det fra år til år og se det når jeg pludseligt står i en butik og skal tjekke om det ikke også var det de fik sidste år. Og til eventuelle familiemedlemmer der skulle få lyst til at se siden: Glem det, siderne er naturligvis passwordbeskyttede. :)

Den lille hærger

Den lille hærger

Når et barn ligger alene i sengen sammen med en udgave af Familie-Journalen, så kan sådan et blad altså hurtigt blive til mange små stykker. Men hun hygger sig. Meget! Og om lidt skal vi ud og bage boller til aftensmaden. Vi fik noget ruskumsnusk med linser i går og nu skal resten blandes sammen med en dåse tomater og serveres med nybagt brød. Så er der aftensmad endnu engang.

Comments are closed.