Dear Abby

Jeg læser Dear Abby. Dear Abby er en amerikansk(!) brevkasse, hvor folk skriver ind om deres problemer. Og jeg må indrømme at jeg sommetider sidder og måber over både spørgsmål og svar. Men sommetider griner jeg højlydt. I dag grinede jeg.

En mand har været hos sin mor for at slå hendes græs. Da han kommer hjem lader han sin bil stå udenfor huset med græsslåmaskinen og en dunk benzin på ladet. 5 minutter senere kommer han ud og ser at benzindunken er blevet stjålet. Han fylder en ny dunk op, smider et par sukkerknalder i og sætter den ud på ladet igen. En time senere er dunken væk. Senere ser han naboens søn og nogle af hans venner skubbe en bil op af gaden. Den havde motorbøvl!

Men mandens kone synes han skal undskylde og betale for at få repareret motoren…

Comments are closed.