En tur til Biersted

Kåre har været på kursus i Tåstrup tirsdag-fredag, så jeg pakkede barn og hund i bilen og kørte til Biersted.

Morfar og Ellen

Morfar og Ellen

Der er så småt ved at komme lidt juletravlhed i butikken, så jeg fik da lavet lidt. Og mor fik skiftet nogle bleer. :)

Mormor og Ellen

Mormor og Ellen

Onsdag aften fik vi andesteg! Det er altså ikke at foragte, omend oksesteg, frikadeller og røde bøffer heller ikke er ringe. Ellen spiste også det hele med største velbehag. Men det gør hun nu med alt.

Glad i bad

Glad i bad

Når man nu lige har fyldt en ble godt og grundigt og bagefter hopper glad og længe i sin høje stol, så ender man under en bruser! Det er ufatteligt så beskidt et barn kan blive. Men det var sjovt at være i bad med mormor. Det er nu også noget nemmere nu hun kan sidde selv.

Skumfidus

Skumfidus

Der er 11 sekunders forskel på de to billeder. Ellen sidder på fars skød og sutter på en stor skumfidus. Og den får hun naturligvis stoppet ind i munden. Ellen sidder glad og sutter videre – men far bliver mere og mere rød i hovedet og ser lettere panisk ud. Og onde mig, jeg tager et billede før jeg går over og fisker skumfidusen ud af Ellens mund. Far bliver glad og Ellen synes jeg er ond – det var jo hendes skumfidus. Siri blev også glad, hun fik skumfidusen.

Rodet og møgbeskidt

Rodet og møgbeskidt

Og så er jeg lige kommet i tanke om at jeg skal aflevere et helt eksamenssæt i logistik i morgen. Herligt!

Comments are closed.