Reumatologbesøg

Som sagt var jeg ved reumatologen i dag. Det var et kort besøg, for han lavede en hurtig undersøgelse og konkluderede at der ikke er noget det tyder på at jeg har EDS.

Det har jeg det sådan set ret ambivalent med. Jeg er selvfølgelig glad for at der formentlig ikke er noget der angriber organer osv. og at Ellen så i hvert fald ikke arver det. Men det er også lidt trælst stadig kun at have en diagnose (HMS), som kommunens sociallæge ikke vil anerkende. Så jeg håber lægen skriver i papirene at der er fin overensstemmelse med de objektive fund og de subjektive klager, det sagde han i hvert fald til mig.

Så nu er der to overlæger i reumatologi og to psykiatere der har skrevet det samme. Så den sociallæge må da snart blive overbevist! Det er da i hvert fald belyst fra begge sider.

One Response to “Reumatologbesøg”

  1. Trines blog » Blog Archive » Første pasning Says:

    […] Århus 0645. Alle andre i huset sov sødeligt videre. Vi var hos reumatologen, men mere om det i en anden posting. Da vi kom hjem var Ellen ved at få noget at spise og mor sad med en lettere blodig vaskeklud. […]