Ebeltoft Zoo

I dag holdt Ebeltoft Zoo julemarked og vi blev lokket af løftet om gratis adgang. Og da vejret jo har været særdeles fantastisk pakkede vi klapvogn og barn og kørte østpå.

Meget nysgerrig rød varilemur.

Meget nysgerrig rød varilemur.

Bison og mufloner.

Bison og mufloner.

Der var en mulliard mennesker og da der samtidig var sne og frost var det lidt et kaos med parkeringen. Folk kunne ikke få bilerne op af de små bakker og der var ikke helt så mange pladser som der var biler. Men vi fik da parkeret og gik ind i parken.

Vildhunde.

Vildhunde.

Hvide ulve.

Hvide ulve.

Ved cafeen var der sort af mennesker, så i stedet for at sætte os med madpakken gik vi en tur ud forbi bisonerne og vildhundene. Vi gik forbi et af abehusene, hvor en røde varilemur fik noget at se på. Vi kiggede på den, men den kom straks springende og kiggede længe og nysgerrigt på Ellen. Hun var åbenbart meget spændende, vi andre blev ikke værdiget et blik. Vi blev enige om at der sikkert stadig var sort af mennesker i cafeen, så vi gik ud mod bjørnene og ulvene. Her spiste vi vores madpakke mens Ellen sov. De sorte bjørne legede lidt og den ene ulv badede. Vi så også en enkelt præriehund og et stinkdyr, men jeg tror ikke der var mange andre der lagde mærke til dem.

Klatrebjørn.

Klatrebjørn.

Legende bjørne. Der er samme problem med dem som med Siri, man kan ikke rigtig se dem fordi de er sorte.

Legende bjørne. Der er samme problem med dem som med Siri, man kan ikke rigtig se dem fordi de er sorte.

Efter det stående taffel gik vi ned til cafeen for at give Ellen lidt at spise. Der var totalt overfyldt, men vi fandt da to pladser ved et bord hos et udenlandsk ægtepar. Ellen havde alt for travlt med at se på mennesker til at spise, så det var ikke meget hun fik.

Wannabe gribbe.

Wannabe gribbe.

Kalkun, der er glad for at den ikke bor i USA.

Kalkun, der er glad for at den ikke bor i USA.

Vi gik ud forbi kamelerne – de var ved særdeles godt huld – og hen forbi abestalden. Og her var vi mere end almindeligt heldige, for dyrepasseren kom for at fodre i det samme – og inviterede os med ind! Så vi fik lov til at gå rundt i stalden og hilse på kapuchieneraberne fra Skt. Hans og de små dødningehovedaber. Det er dejligt at se hvordan kapuchieneraberne har fået det rigtig meget bedre. Normalt er de ude om dagen, men nu hvor voldgravene er frosset til er de nødt til at blive inde i stalden, ellers smutter de jo bare over isen.

Kat, der synes der er lidt for mange børn i parken i dag.

Kat, der synes der er lidt for mange børn i parken i dag.

Venlig kamel, der er glad for at der er laaang tid til næste sæson.

Venlig kamel, der er glad for at der er laaang tid til næste sæson.

Vi gik rundt omkring lamaer, klappede et æsel, så på geparderne og en bongo, der udstillede sig for kameraet. Egentlig ville vi have haft gløgg og æbleskiver inden vi kørte hjem, men der var stadig lang kø, så vi kørte glade tilbage til Ulstrup.

Bongo.

Bongo.

Man kan godt sådan lige pludselig blive sulten.

Man kan godt sådan lige pludselig blive sulten.

Træt og glad Ellen.

Træt og glad Ellen.

One Response to “Ebeltoft Zoo”

  1. Dinapigen Says:

    Hvor ser det bare dejligt ud!
    Jeg bliver helt misundelig :-)

    Smukt vejr og sne som pynt, sådanne dage skulle man have nogle flere af. :-)