1. søndag i advent

Vi var nede og se juletræet blive tændt på torvet her i Ulstrup. Og vi fandt ud af at Ellen synes gløgg smager godt. Og Siri ville gerne være med til at løbe rundt på torvet og synge “Nu’ det jul igen”.

Adventsdekorationsklargøring.

Adventsdekorationsklargøring.

Vi har ikke været i Biersted i år, så jeg måtte selv til at lave adventsdekoration – og vi havde ikke engang en halmbøjle, så jeg kunne lave en krans. Så ingen adventskrans til os. Men en dekoration blev det da til, så vi fik tændt det første lys og sunget et par salmer. Det var godt blevet lige sent nok, så der var ingen gløgg og æbleskiver.

Adventshygge.

Adventshygge.

I dag er det jo 1. december og inde i stuen står der to store poser med kalenderpakker til Ellen fra mormor. Den første skulle åbnes i dag. Ellen var nysgerrig, men måtte dog have lidt hjælp af far. Jeg er dog sikker på at hun har helt styr på det, når vi kommer til juleaften.

Jaaah, en pakke.

Jaaah, en pakke.

Vi har været i mødregruppe med sammenskudsgilde i dag. Så der var god frokost. Ellen spiste en hel rugbrød med tunmousse og rejer, et godt stykke flutes og lidt agurk og gulerod – hun må have været sulten. Nu sover hun, for det var hårdt at lege med de andre børn flere timer.

På opdagelse på Idas værelse.

På opdagelse på Idas værelse.

Comments are closed.