Opdatering

Det er vist ved at være laaang tid siden jeg har skrevet her sidst. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, der er nok bare ikke sket så meget. Vi har mest bare tullet lidt rundt.

Julegaverne er købt for længe siden. Nogle blev afleveret i starten af december i Bjergby, men endte ved en fejl i Hadsten, så dem var vi forbi for at hente i går. Ellens fætter, Casper, synes altså ikke lige fra starten at Ellen skulle ind på hans værelse, men det gik hurtigt over. De var nu så søde, da de sad på gulvet og legede sammen.

Ellen og Casper

Ellen og Casper

En enkelt cache er det blevet til: Krakamarken syd for Paderup. Vi havde været i storcentret og ville lige gå en tur på vejen hjem. Der var godt nok mange får på den mark! Og når der er mange får er der også mange fårelorte. Og de sætter sig fast i alting. Så selvom vi synes vi havde tjekket Siris pels, så har Ellen nu konstateret at fårelorte ikke smager godt.

"Fårene står der endnu og glor."

Pakkekalenderen har også været sjov. Nogle dage har det været sjovest at smide ting på gulvet og se dem blive samlet op, men løven med de vakkelvorne ben og julemanden der kan gå har også været sjove at lege med.

Ellen og løven med de vakkelvorne ben.

Ellen og løven med de vakkelvorne ben.

Jeg har kogt risengrød til resten af familien i dag. Den står trygt og godt pakket ned i brændekurven, så der skulle være mad til i aften. Jeg er ikke specielt meget til risengrød, så det får de andre lov til at hygge sig med. Vi har også fået syltet fire kilo rødbeder, så håber vi der er nok til julefrokosten 2. juledag.

Og så håber jeg at I alle må få en rigtig god jul sammen med dem I holder af.

Comments are closed.