Babyrytmik

Ellen har gået til babyrytmik det sidste halve år og i musikskolen er man registreret under barnets navn. Så da telefonen ringede den anden dag, bad damen om at snakke med Ellen. Hun nåede dog at rette det, til at hun gerne ville snakke med Ellens mor. Kåre forklarede at jeg ikke var hjemme og damen begyndte at sige, at det var om det her babyrytmik, som Ellen og hendes mor gik til. Kåre kunne så fortælle at Ellen og hendes FAR gik til babyrytmik, mens Ellens mor blev hjemme. Det havde hun alligevel aldrig hørt før.

Det er synd, synes jeg. Hvorfor er det altid moderen der skal gøre den slags med barnet? Det kan faderen da lige så godt.

Desværre ville hun fortælle at der ikke var nok til at oprette hold her i starten af foråret, så ingen babyrytmik til Ellen og hendes far. Det var Kåre godt nok ked af – han lignede faktisk en der havde fået sokker i julegave da jeg kom hjem.

Comments are closed.