Bil, bank og bøvl

Ellen sover middagssøvn! Eller det var i hvert fald planen.

Ellen sover middagssøvn! Eller det var i hvert fald planen.

Vi har været ude at prøve en C5 i dag og jeg tror vi har en vinder. Men det krævede lidt forarbejde, for i går var vi i Grenå (CT-skanning) og på vejen hjem begyndte Xantia’en at sige nogle ret bekymrende lyde. Så vi ringede til værkstedet i dag for at få den repareret og så lige låne en anden bil, så vi kunne komme til Silkeborg for at prøve C5’en. Men de havde ikke tid i dag. Kåre kørte den alligevel til Bjerringbro, for så kunne det da være at de fandt en halv time. Mekanikeren tændte den, lyttede og sagde at det var udstødningen der var gået løs og at vi sagtens kunne køre. Så vi kørte til Silkeborg og sådan en C5 er nu ikke en dum bil – men 200.000 kroner er også mange penge! (Man skulle bo i Skotland. :))

Find fasanen.

Find fasanen.

Og når vi nu alligevel lige var i Grenå så blev det da også til et par caches. En enkelt i Grenå og en dejlig gåtur i Løvenholm Skov. Men det er altså underligt med en skovtur uden Siri.

Løvenholm Langsø.

Løvenholm Langsø.

Banken slås vi stadigvæk med for at få de 10.700 kroner der er blevet stjålet fra vores visa-konto. Fyren der tog mod anmeldelsen har åbenbart ikke vidst hvad han har gjort, så nu skal der ryddes op i sagen og så vist startes forfra. Men hende der har sagen nu, har lovet os, at det hele bliver tilbageført, så vi ikke mister nogle renter. Hvordan de så gør det med årsskifte, skattevæsen osv. kan ikke være vores problem.

Comments are closed.