Bagemaskine

Nu må jeg desværre erkende, at fysikken ikke kan følge med til hjemmebagt brød længere. Og det kan foooood-processoren heller ikke. Så jeg skal have fundet mig en bagemaskine – så kan den enten sørge for friskbagt brød eller i hvert fald sørge for at få dejen æltet og hævet.

Men hvilken bagemaskine skal man så have?

Egentlig vil jeg bare have en eller anden billig en, som den Lidl havde på tilbud for et par uger siden. Men det er ikke til at finde. Og selvom man skulle tro der var en masse brugte på markedet, så er det ikke fordi der er overvældende mængder på Gul&Gratis og dba.dk.

Er der nogen der ved hvor man kan få en bagemaskine billigt?

4 Responses to “Bagemaskine”

 1. Thomas Says:

  Lidl i East Kilbride havde den i dag. :-)
  Men hvad er billigt? Vi købte vores i Tesco, men jeg kan ikke huske, hvad den kostede. Argos’ billigste koster omregnet 251 kr.

 2. Trine Says:

  250 kroner er i hvert fald billigt. Jeg var i Elgiganten i går og deres billigste kostede 500 kroner og havde hele tre indstillinger: Wheat, whole wheat og grain! Den anden kostede 600 kroner, men havde plads til 300 gram brød. Og det er altså lige i underkanten. Til gengæld var der ti frituregryder at vælge mellem.

  Men det er åbenbart ikke lige moderne med bagemaskiner.

 3. Thomas Says:

  Storbritannien er et rigtigt billigt shoppingland for danskere for tiden! Babytøj koster fx kun en brøkdel af de danske priser.

 4. Ulla Says:

  Hejsa
  Jeg kan anbefale Melissas – den er testvinder i år. Den koster omkring 400 kr., har 10-12 forskellige bageprogrammer, kan forudprogrammeres, og kan lave brød op til ca. 800 g