Dårlig eller god morgen?

Vækkeuret ringer klokken 7, altså mindst to timer for tidligt. Man vælter ud af sengen og tager sig sammen og tager i skole, så man er der til tiden. Men kun for at se, at der kun er en enkelt i klassen. Ud for at spørge sekretæren, om timerne er aflyst. Jeps. De to første timer er aflyste. ØV! Hvorfor ¤%&¤/(#%& fik man så ikke en SMS? Jeg havde endda tjekket både lige da jeg stod op og inden jeg kørte.

Nå, en enkelt mere dukkede op, så vi satte os op til et par computere for at slå tiden ihjel. Computerne her på stedet er fyldt med alt muligt software, der sløver godt og grundigt ned og når de så kun er udstyret med en halv gb ram, så går det altså ikke for godt.

Men så tjekker man mail: Eksamen i erhvervsret var jo lidt dum, fordi 50% af opgaven lå indenfor 10 sider af pensum – og naturligvis det jeg ikke følte jeg havde styr på. Men resultatet var:

10!

Så lidt glad er man, selvom morgenen startede meget dumt. :)

2 Responses to “Dårlig eller god morgen?”

  1. Thomas Says:

    Er det efter den nye karakterskala?

  2. Trine Says:

    Jeps. Efter konverteringstabellerne skulle det dog være det samme.