Sne!

I går eftermiddags var vi nede i Brugsen for at købe en slæde til Ellen. Der blev grinet af os, men se hvem der griner nu:

Ellen synes at sne er sjovt.

Ellen synes at sne er sjovt.

Siri synes slet ikke det er sjovt med slæder. Hun hopper rundt og gør, ligesom når man gynger eller leger med tovbaner. Jeg ved ikke hvorfor, men det kan hun bare ikke lide.

Min iPaq er begyndt at opføre sig underligt, men nu har jeg jo fået eee’en som kalender, så det problem er løst. Men hvad så med en GPS i bilen? Nå, vi kørte i FøTeX efter en Garmin Nüvi 250 til 799,-. Så må vi se om den kan vise vej.

Da vi nu alligevel var i Randers, kunne vi jo ligeså godt se efter en cache eller to. Vi nåede halvvejs rundt om A Real Treasure og fandt På toppen. Og så synes Ellen bare slet ikke det der geocaching var spor sjovt længere!

Bibliotek i børnehøjde.

Bibliotek i børnehøjde.

I eftermiddag har vi været på biblioteket til bogudsalg. Vi begrænsede os til en enkelt bærepose, men jeg aner ikke hvor vi skal have dem henne. Måske skulle vi bygge til?

One Response to “Sne!”

  1. Ellens blog » Snevejr Says:

    […] Da hun kom hjem tog vi kælken frem og gik frem og tilbage på vejen og legede lidt her hjemme i haven. Det var nu meget sjovt, men slet ikke lige så sjovt som da vi gjorde det med hende sidste år. […]