Mobil baby

Man skal lige ud i fryseren efter aftensmad og lader døren stå på klem. Der er to trin ned til bryggerset fra køkkenet og så et dørtrin på vejen ud. Fryseren står vel 10 meter fra døren. Men da jeg kom tilbage sad den bøllebaby pænt med bare arme og tæer ude og klappede Siri. Så kan man vel bare lære at lukke døren efter sig…

Ellen på udforskning.

Ellen på udforskning.

Mor og Ane har været hernede i dag for at passe Ellen. Moster Ane var godt nok lidt utilfreds med at Ellen skulle sove middagslur mens de var her. Men jeg tror de hyggede sig lidt da Ellen stod op alligevel.

Ellen beundrer mosters mobiltelefon.

Ellen beundrer mosters mobiltelefon.

Ellen kan efterhånden gå et par skridt og står ret stabilt. Altså lige bortset fra når Siri synes hun skal gøres ren i nakken. :)

Comments are closed.