En tur i haven

Så er det ved at blive forår. Sidste år ærgede jeg mig flere gange over at jeg ikke havde fået gjort nok ved køkkenhaven, så jeg tænkte, at hvis jeg nu starter i god tid… I dag kastede jeg mig over hindbærrene. Der blev luget og sat stativ op, så de kan holde sig oprejst. Beddet er meget lille, men som de dog har skudt. Sidste år var de lige sat og var bare små skud, men i år skal vi nok få masser af hindbær.

Masser af hindbær!

Masser af hindbær!

Vi flyttede en rabarber sidste efterår og sådan nogle er som bekendt ret hårdføre, så både den der blev sat i jorden og den lille rodstump der røg i en krukke skyder som om de blev betalt for det. Så er der lagt an til hindbær-/rabarbergrød.

Rabarber.

Rabarber.

Jeg har også gået og brokket mig lidt over at der ikke rigtig var nogle små påskeliljer på vej, men da jeg så var rundt og løfte lidt på bladene var der MASSER. Så vi skal bare lige en anelse længere hen så skal der nok blive flot og gult.

Comments are closed.