Vuggestue

I slutningen af februar skrev jeg at vi havde fået en dagplejeplads til Ellen. Jeg var ikke specielt positivt indstillet, kan jeg vist godt røbe.

Jeg har nu fundet ud af at det rent faktisk er den fysisk nærmeste dagplejeplads fra hvor vi bor, det kan simpelthen ikke komme tættere på. Og så er der jo ikke meget de kan gøre, de kan jo trods alt ikke tvinge naboen til at blive dagplejer.

Hun kan rigtig tage far ved næsen!

Hun kan rigtig tage far ved næsen!

Men de har været meget samarbejdsvillige om vores problemer og enden på det hele er blevet at vi har en vuggestueplads fra 1. maj. Kåre skal starte lige efter påske, så vi har tre uger vi skal have til at hænge sammen. Heldigvis har vi jo dagplejepladsen fra 1. april. Så vi skal gennem to opstartsfaser i løbet af halvanden måned. Men det ville også være synd, hvis hun skulle passes af først den ene og så den anden og så den tredje og vi ville være stressede, fordi vi ikke kunne passe arbejde og studie ordentligt.

Siri og Ellen er rigtig gode venner - de finder sig i alt fra hinanden.

Siri og Ellen er rigtig gode venner - de finder sig i alt fra hinanden.

Der er 500 meter ned i vuggestuen og de har åbent til 16.45 og der er ingen trapper. Så når hun først er startet, så går det hele op i en højere enhed. Det er dejligt.

One Response to “Vuggestue”

  1. Trines blog » Blog Archive » Pasning - igen Says:

    […] Endnu et afsnit i pasningsføljetonen: De tidligere afsnit kan læses her og her. […]