Det går stille og roligt

Tja, det er ikke meget der sker i det lille ulstrupske hjem.

Søndag begyndte Ellen at være godt snottet og både natten til mandag og tirsdag kunne hun ikke rigtigt sove. Det er altså også svært når man ikke kan trække vejret.

Tirsdag var jeg til eksamen i et projekt vi har arbejdet på et stykke tid og lad mig bare nøjes med at konstatere at vi bestod.

Natten til onsdag begyndte jeg at få godt ondt i halsen og så ved man jo godt hvad klokken er slået. Og så vågnede jeg med tandpine! Heldigvis kunne jeg få en tid ved tandlæge med det samme, så inden jeg tog i skole havde jeg fået repareret et ordentligt hul.

Onsdag eftermiddag var vi nede at besøge Ellens dagplejemor, men mere om det i et senere indlæg. Og bagefter var vi til 1 års eftersyn hos lægen. Og Ellen er som hun skal være, men hun synes godt nok ikke der var nogen grund til at lægen skulle se ind i hendes ører! Hun blev vaccineret og det synes hun nu heller ikke var så sjovt.

I morges vågnede hun allerede 6.30. Med feber (38,8) og snot og generelt har hun ikke haft det så godt i dag. Men det var jo hvad man kunne forvente med forkølelse og vaccination oven i hinanden.

Da hun blev puttet var hun glad og i morgen skal hende og Kåre hjem og besøge Kåres forældre. Så jeg har hele dagen for mig selv – alene – helt alene – kun mig og Siri hjemme. :o)

Gavmildt barn - mor skal da også have en sut.

Gavmildt barn - mor skal da også have en sut.

Åh ja, så er der lige et par observationer:

  • Batteriers gennemløbstid i en etårigs tarmsystem er 26 timer
  • Persiennesnore skal holdes VÆK fra børn, de giver grimme mærker om halsen
  • Blespande skal også holdes væk fra børn…

Comments are closed.