Noget af en forskrækkelse

Sidste lørdag blev både Ellen og jeg ret syge med noget maveonde. Ellens gik heldigvis hurtigt i ro, men jeg er stadig syg. Ellen har dog ikke rigtig villet spise siden, omend lidt kogte gulerødder glider ned. Indholdet i bleen har lignet lidt for tørt polyfilla. Men hun har været glad og vågen, omend en smule pyldret.

Slap gøj til påskeægsjagt hos mormor og morfar.

Slap gøj til påskeægsjagt hos mormor og morfar.

I går gik det så helt galt – pludselig havde hun høj feber, var slap og apatisk. Og så er det jo man ringer til lægevagten. Sammenholdt med maveproblemerne, mente vagtlægen at det muligvis var leveren det var galt med, så vi skulle komme ind med det samme og vi skulle regne med at blive indlagt. Vi skulle ikke trække noget nummer, bare gå direkte op til sygeplejersken, så vi kom ind til lægen med det samme. Okay, så tog jeg mig ellers lige en tudetur! En ting er at ens barn er apatisk og slapt, men når lægen så snakker om leverproblemer og indlæggelse, så bryder ens verden altså lidt sammen. Jeg håbede da at lægen bare havde sagt at vi skulle give hende en panodil og lade hende sove – men jeg vidste jo egentlig godt at hun ikke ville sige det.

Men vi kørte ind og kom til med det samme. Lægen undersøgte Ellen godt og grundigt og køreturen og gåturen ind på sygehuset havde kølet hende lidt ned, så hun havde energi til at brokke sig – og det er jo godt. Diagnosen: Mellemørebetændelse og forstoppelse.

Så en tur på apoteket efter penicillin og panodil. Penicillinen skal hun have i munden i en sprøjte og det kunne blive et problem. Men det smager godt, så hun suger det bare i sig – så nu kalder vi hende Siri. :)

Natten i nat har været noget hård, men panodilerne gør at hun har det bedre – omend hun IKKE kan lide stikpiller. (Men hvem kan det?)

Nu håber vi bare hun kommer sig hurtigt og at det ikke bliver et tilbagevendende problem med øret.

3 Responses to “Noget af en forskrækkelse”

 1. Ditte Says:

  Hej

  Bare lige en hilsen fra en der bare læser med.
  God bedring til jer alle.

  Panodil findes som flydende væske, skulle smage godt, så kan Ellen slippe for stikpillerne.

  Hilsen Ditte
  Farmakonom

 2. Trine Says:

  Hej Ditte

  Tak for ønskerne.

  Farmakonomen i Ålborg anbefalede panodilen i stikpiller, så hun ikke skulle drikke/spise mere medicin end nødvendigt, men sådan som hun synes penicillinen smager godt, har jeg været nede at hente flydende panodil til hende. Lige om lidt skal hun have taget temperatur og så må vi se om hun også kan lide det flydende panodil.

  Men jeg må indrømme at jeg er glad for at jeg ikke skal have det penicillin i min mund. Det lugter da absolut afskyeligt! :)

 3. Ditte Says:

  Hej Trine

  Bare husk, at børn har andre smagsløg end os voksne.
  Men uha, har da også forældre der kommer og henter andet penicilin, da barnet nægter at drikke det.

  God bedring.