Skovens Dag

I morgen er det Skovens Dag hvor de danske skove, både de offentlige og private, holder “åbent hus”. Mellem 50 og 70 arrangementer er der i skovene rundt om i landet. Temaet i år er “Skovens klima”, men det bliver ikke kedeligt. Mange steder kan man se skovbrugsmaskinerne arbejde, man kan komme på tur i skoven i hestevogn, man kan besøge spejderne og bage et snobrød, man kan prøve at klatre i de store træer, man kan spille rollespil eller skyde med bue og pil og man kan naturligvis også prøve at geocache.

Fra Skovens Dag, taget af Jesper Ludvigsen

Fra Skovens Dag, taget af Jesper Ludvigsen

I skovene ved Fussingø holder Skov- og Naturstyrelsen Skovens Dag og her er der mulighed for at geocache med hjælp fra garvede geocachere. Og det er virkelig et skønt område, så tag familien med og få en sjov dag i skoven. Hunden er også velkommen, der er et kæmpe hundeskovsområde ned mod søen.

Fra Skovens Dag, taget af Karsten Frisk

Fra Skovens Dag, taget af Karsten Frisk

naturnet.dk kan du se hvor der er et arrangement nær dig. Desværre er det ikke alle der har registreret deres arrangement, så se i den lokale avis hvad der ellers er af muligheder.

Comments are closed.