Endnu en tur til lægen

I mandags var Kåre ved lægen med Ellen. Hun havde feber og havde det ikke ret godt. Der var lidt betændelse i det ene øre, så hun fik besked på at tage noget panodil at sove på. I dag måtte jeg så afsted med hende, for selvom hun havde haft det rigtig godt i går formiddags vågnede hun efter middagsluren i vuggestuen med feber (39 grader) og inden jeg kom hjem med hende var den over 40. Normalt gider hun ikke sidde stille, men hun sad/lå bare op af mig og kiggede tomt ud i luften. Og selv efter endnu en lur på et par timer og en gang panodil var temperaturen stadigvæk over 40.

Nå, ned til lægen i dag og hun sad bare stille på mit skød og fandt sig i at få tjekket ører og hals og blive lyttet på lunger og hjerte. Og det ligner hende bestemt heller ikke. Så noget mere panodil, penicillin en uge og tjek om en måned. Panodil og penicillin bliver hun godt tilfreds med, hun synes simpelthen det smager godt. :)

Men det er godt nok hårdt for min krop at være alene med hende sådan en hel dag. Nu har jeg jo vænnet mig til at hun bliver passet noget af dagen og at Kåre er hjemme. Og 12 kilo sygt barn, der ikke selv hjælper til, er altså ret tungt. Men hun bliver forhåbentlig snart frisk igen.

Comments are closed.