Hård dag

Ellen er stadig ret syg, hun har sovet det meste af dagen, men den tid hun ikke har sovet har hun skreget. Så det har godt nok været hårdt at være Ellens forældre i dag. I morgen skal vi til bryllup, så der bliver det mor der får “fornøjelsen”.

Hun faldt bare i søvn.

Hun faldt bare i søvn.

Da Ellen var stået op omkring klokken 9 kom hun lige ind i sengen til mig for at putte og spise lidt. Hun faldt i søvn og sov videre et par timer.

En lille aftentur blev det til og der fik vi endelig lov at se husets nyeste beboere, nemlig det skovsspurvepar, der har bygget rede oppe på kvisten i gavlen. Når de flytter igen, så skal vi vist have stoppet hullet.

Hr. og fru Skovspurv.

Hr. og fru Skovspurv.

Og nu vil jeg gå ud og få gjort et par bukser klar til Kåre. Mit forslag om et nudistbryllup faldt ikke helt i god jord, så vi må hellere tage noget tøj på. (Og jeg kan passe en kjole jeg ikke har brugt siden jeg havde den på til et bryllup i 2000!)

Comments are closed.