Absolut manglende service

Jeg var i Kvickly Xtra i Randers i dag – det er jeg tit, det ligger jo lige op og ned af skolen. Her oplevede jeg noget der gjorde mig lidt sur. Normalt er jeg meget forstående og tolerant overfor de stakkels kasseassistenter, men hende her var altså ikke ligefrem den hurtigste knallert på havnen!

For enden af kassebåndet var alt sølet ind i kødsaft. Da vi bad om noget til at tørre det værste op med, fik vi en (1) vådserviet. Og hun fortsatte bare med at køre varer ned oven i alt snasket. Bl.a. uindpakkede peberfrugter og knækbrød i papirindpakning. Til sidst fik jeg da lokket en hel rulle køkkenrulle fra hende, så jeg kunne få gjort mine varer nogenlunde rene. Men hun fortsatte bare med at køre varer ned – ikke noget med at stoppe og få tørt op. Heller ikke selvom vi bad hende om det.

Så jeg gik op i kundeservice, fik pengene tilbage for de varer der havde været sølet ind i kødsaft og bad dem om at få gjort rent ved båndet.

Burde det ikke være en selvfølge at båndet skal stoppes og der skal gøres rent når der er kødsaft over alt? Åbenbart ikke for denne unge dame.

3 Responses to “Absolut manglende service”

 1. Sebastian Adorján Dyhr Says:

  Underligt – sådan har jeg aldrig oplevet det i nogen butik. Tværimod har jeg nogle gange oplevet rengøring af næsten usynligt beskidte bånd.

 2. Phyl Says:

  WHO thinks up all this rubbish??? Imagine the kid who’s used to the helmet, gloves and knee pads escapes into the real world, trips on the grass landing hands in the mud and bruising his head – he’s likely to go into cardiac arrest just from the shock! Ban all this crap!

 3. Trine Says:

  Phyl: Jeg tror du fik svaret under det forkerte indlæg. :)

  Vi kører også lidt efter princippet, at hvis det gør ondt at gå ind i et bord, så går man nok udenom næste gang. Naturligvis ikke med alting: Hun får ikke lov til at erfare på egen krop, at det er dumt at hoppe ud fra Limfjordsbroen. Men hun fik lov til at sidde i en presenning fyldt med koldt vand den anden aften – lige indtil hun selv opdagede at det nok ikke var så rart. Så fik hun et varmt bad og noget tørt tøj på.