Ingen energi

Den lungebetændelse er godt nok noget upraktisk her i eksamensperioden. Jeg hoster ikke så meget mere og jeg kan trække vejret. Men jeg er SÅ TRÆT! Jeg kan sove 10-11 timer om natten og igen tre timer midt på dagen. Det er altså ikke godt, når jeg skal til eksamen både mandag og tirsdag.

Mandag er det fire timers skriftlig logistik fra 14 til 18 – i Århus. Så jeg kan ikke nå at sove til middag inden. Jeg håber bare de vækker mig hvis jeg snorker for højt! Faget tog jeg sidste efterår og har ikke læst i bogen siden, så jeg må håbe jeg kan klare den på rutinen, for jeg når i hvertfald ikke at læse noget op til den.

Tirsdag er det en præsentation og diskussion af en opgave i markedskommunikation der blev afleveret i sidste uge. Alt min energi er blevet brugt på at lave den præsentation og forberede den eksamen. Så må jeg bare håbe at den eksamen mandag ikke tager resten af energien.

Men så er der også 14 dage til næste eksamen – Den Onde Eksamen!

Ellen ønsker sig en større barnevogn.

Ellen ønsker sig en større barnevogn.

Comments are closed.