Valg, geotur og eksamen

De sidste par dage har været lidt travle. I søndags var vi naturligvis nede for at sætte vores krydser. (Hvis nogen er interesserede stemte jeg på Sidsel Homann fra SF og ja.) Der var ikke voldsomt travlt ved stemmeurnerne lidt før frokost.

Kåre leder oppe i træet.

Kåre leder oppe i træet.

Efter Ellens middagslur kørte vi op for at finde tre caches ved Fussingø. Her så vi det mest fantastiske bøgetræ. Det er altså godt man har geocaching til at vise os alle de sjove og spændende ting man ellers ikke ser. Det var i øvrigt vores cache nummer 350. Lørdag aften klokken lidt i 22 kom der i øvrigt besked om en cache lige otte kilometer sydpå. Skal – skal ikke. SKAL! Så der var en First Finder til os – desværre ikke noget FFC.

Ellen kravler rundt inde i træet.

Ellen kravler rundt inde i træet.

I går var det så fire timers skriftlig logistik fra 14-18. Den var lige til at gå til og relativ nem, så den er i hvert fald bestået. I dag har jeg været til en halv times mundtlig eksamen med udgangspunkt i det projekt jeg fik lavet færdig den dag jeg fik lungebetændelse. Så udgangspunktet var ikke specielt godt, men jeg var åbenbart god til at snakke for mig, så jeg fik 10.

Så nu er der læseferie, med tryk på LÆSE, indtil Den Onde Eksamen(TM) 23. juni.

Comments are closed.