Pral med barn

Jeg er lidt imponeret. Det er sikkert ganske normalt, men ikke desto mindre er jeg imponeret over Ellen.

I går så hun en sammenfoldet mælkekarton ude i indkørslen der var faldet ud af en skraldepose. Den samlede hun op, gik ind i køkkenet med den, åbnede skabet til skraldeposen, stoppede mælkekartonen i, lukkede skabet igen og gik ud og legede videre. Et tilfælde, tænkte jeg.

I dag gjorde hun det samme. Siri havde fået en papbakke med nogle madrester i ude i bryggerset. Den fandt Ellen, kom op i køkkenet med den, foldede den sammen, åbnede skabet, stoppede den i skraldeposen og lukkede skabet efter sig igen.

Jeg stod bare måbende og gloede på hende. Jeg mener – hun er 14 måneder gammel og har lige lært at sige som en ko!

Ellen hygger sig.

Ellen hygger sig.

3 Responses to “Pral med barn”

 1. Lisa Says:

  Vær du bare imponeret! Det er jeg i hvert fald – synes ikke det er spor normal opførsel for en 14-måneder gammel pige. Er du sikker på hun er helt normal? :-) Da Maya var 14 mdr kunne hun hverken gå eller sige som en ko og da slet ikke smide ting i skraldespanden! Så du kan roligt være stolt af det lille geni!

 2. Alex Says:

  Da Maya var 14 måneder gammel, og jeg foldede enmælkekarton sammen og smed i skrældespanden, så brød hun ud i det største hyl som om hendes verden var brudt sammen. Hun kunne godt lidt mælkekartoner, og synes åbenbart ikke de sådan skulle dø… Men på den anden side så var hendes bedste julegave det første år også en indpakket mælkekarton :)

 3. Trine Says:

  Ellen er absolut ikke normal! Jeg ved ikke helt hvad hun er, men normalt kan det ikke være. :) Men heldigvis er hun sød og medgørlig, så det gør ikke så meget.

  Det er da også ondt at dræbe en mælkekarton foran barnet. Du har jo traumatiseret hende for livstid. ;)