Geocaching og vaccination

I søndags holdt jeg pause i eksamenslæsningen og tog til æblekagesocialevent i Hadsten. Det var rigtig hyggeligt og der blev godt nok smovset i æblekage. Og Ellen tiltrak sig som sædvanligt en del opmærksomhed. Hun var med skiftevis på gåben og i bæresele i godt to timer – men så ville hun også godt bare være sig selv lidt. :)

Ellen til event.

Ellen til event.

I dag var det tid for den første MFR-vaccine og så skulle ørerne også lige tjekkes efter hendes mellemørebetændelser. Vi havde en tid 16.30 og stod lige og snakkede lidt med en af de andre læger i lægehuset. Han sagde, at normalt tog de slet ikke børn ind på den tid af dagen, fordi alle var trætte. Ellen larmede da også noget, men det var fordi hun skreg af grin over at køre rundt i venteværelset med sin klapvogn – altså den hun selv sidder i.

Pludselig sad Ellen i badekarret igen - med sin hat.

Pludselig sad Ellen i badekarret igen - med sin hat.

Da vi kom ind til Søren kiggede han hende i begge ører og målte tryk i dem. I venstre øre nåede han at måle tre gange. Ellen sad bare og kiggede på hvad han lavede, ikke noget med at brokke sig over at få sat ting ind i ørerne. Desværre lader det til at der er væske i højre øre, så vi fik en ny tid om en måned. Er der stadig væske i der, så skal vi en tur til ørelæge med hende. Så kom vi til den mere alvorlige side af sagen – stikket i numsen. Men det var da heller ikke noget at snakke om, sutten blev i lommen og Ellen var glad. Så fik hun en postejmad og vi gik hjem til Siri.

Ellen hygger sig med en bog. Hun ligner lidt sine forældre.

Ellen hygger sig med en bog. Hun ligner lidt sine forældre.

Comments are closed.