Håndværkere

Det har været noget af en uge. Tirsdag skulle der komme håndværkere og sætte nye vinduer i. Så mandag aften måtte vi flytte skriveborde, spisebord og alt det rod der var på dem. Et større arbejde, skulle jeg hilse at sige. Men det værste var bordet i serverrummet! Det klarede Kåre heldigvis.

Tirsdag kom tømrerne så klokken 7.30 – om jeg fatter hvorfor de altid skal starte så tidligt? Jeg benyttede mig af lejligheden til at køre til Århus og komme i IKEA og få ordnet nogle sko. Da vi kom hjem tirsdag kunne vi se at de havde sat lysninger og plader op igen. De skulle også skiftes! Herligt.

Nå, det snakkede jeg med dem om onsdag, eller rettere, det snakkede jeg med lærlingen om onsdag, for det var kun ham der var kommet for at fuge det sidste. Han fik ringet til chefen og verificeret at de havde fået nogle forkerte papirer med. Han kørte tilbage til værkstedet og i tømmerhandlen og fik hentet de manglende ting. Han var kommet allerede 7.00, så jeg var smadret til frokost og lagde mig ind på Ellens værelse – for vores senge skulle op og stå på højkant for at han kunne komme til.

Da jeg så vågnede var han kørt og jeg kunne se at det var noget makværk. Nogle af lysningerne var lavet af affaldstræ, der var kommet ekstra sømhuller i karmen på vinduet, der var brækket lidt af den ene karm og lysningerne var ikke samlet ordentligt. Absolut skønt.

Torsdag morgen ringer vi så til chefen og siger at vi ikke er helt tilfredse. Han kommer ud til os omkring middagstid og giver os helt ret. Ringer til lærlingen og siger at han skal ordne det fredag.

Fredag gider jeg simpelthen ikke være hjemme da han kommer, så jeg sætter mig over på biblioteket. Da jeg kommer hjem er det da nogenlunde, men ikke helt i orden. Det kunne altså godt være gjort pænere.

Men efter fire dage i træk at skulle flytte senge og leve uden computer (yikes!) gider vi bare ikke mere. Nu bliver de malet og så håber vi det ser ordentlig ud.

Min computer har nemlig været flyttet sammen med bord osv, så jeg har følt mig helt nøgen hele ugen. Hvis ikke jeg havde haft min nye magic tror jeg godt nok det var gået galt. :)

Comments are closed.