Typisk journalister

I dag kan man læse overskriften “EU-indgreb kan koste internetforbindelsen”. Shit, tænker jeg og læser artiklen. Det er blot fordi Micro$oft ikke må sælge Windows 7 med IE. Måske den journalist skulle overveje at der en anelse forskel på en browser og en internetforbindelse.

Hvorfor sætter en relativt seriøs avis en journalist til at skrive en artikel om et emne han ikke aner noget om?

De mennesker der går ud og køber en opgradering til Windows uden at købe en ny computer med Windows 7 ved altså nok om computere til at de nok skal få installeret en browser selv.


Politiken, EU-indgreb kan koste netforbindelsen, 6. juli 2009

2 Responses to “Typisk journalister”

 1. Dina Says:

  Måske er der nogle Hr. og Fru Jensener derude der ikke kender til Mozilla, Chrome, eller Opera?

  Derudover er det vist journalisternes hellige gral at kunne smide en fælgende overskrift på en artikkel, for senere hen at afsløre at virkeligheden er en kende mindre eksotisk.

 2. Trine Says:

  Hvis hr. og fru. Jensen ikke kender til alternative browsere, så tror jeg ikke de giver sig i kast med at installere et helt nyt styresystem – de vil sikkert ikke engang vide at der er noget der hedder et styresystem. Så det er jeg ikke så bekymret for.

  Men det er en generel ting for journalister. Jeg synes bare at formiddagsbladene er værre til det end Politiken. Engang synes jeg faktisk at Politiken havde en relativ høj troværdighed, men det er ved at være forbi, for de er godt nok også blevet sensationslystne.

  Jeg synes i øvrigt ikke I har fået logget nogle caches? :)