Egen computer

Så, nu er det vist på tide at den unge dame skal have sin egen computer og at der skal indføres begrænsninger på computertiden her i huset. En halv time beslaglagde hun min computer og hyggede sig med Oline på DR. Så et af Kåres sommerferieprojekter bliver at få gjort en computer klar til Ellen.

Ellen hygger sig ved computeren.

Ellen hygger sig ved computeren.

Hun er i øvrigt blevet rigtig dygtig til at hjælpe med at tage tøj af og på og hun kravler selv op i og ud af klapvognen. Hun dækker også bord og plukker selv hindbær. Når vi går tur skubber hun også klapvognen, når hun ikke sidder i den. Og hvis man børster tænder kommer hun også og vil have børstet tænder.

Et kvarter senere - nu gad jeg ikke sidde med hende mere.

Et kvarter senere - nu gad jeg ikke sidde med hende mere.

I næste uge har Ellen ferie fra vuggestuen, men det har Kåre ikke. Så nu må vi se hvad vi to/tre tøser finder på at få tiden til at gå med. Jeg tror nu hun kommer til at savne vuggestuen, for hun er simpelthen så glad for at være der.

One Response to “Egen computer”

  1. Stine Says:

    Jeg har også ferie med Linus. De 3 store er her ikke og Allan er på arbejde – så vi kunne jo mødes et sted og spise en is (eller lege i haven eller..) hvis du har lyst?
    Så kan det være Linus kan se hvor sejt det er at kunne gå for planen er jo at han får det lært inden vi skal om juletræet.