FFC-jagt

30 sekunder. Mere går der ikke fra mailen kommer til bilen er ude af indkørslen. :)

Der er kommet en ny cache næsten i Langå – 4,4 kilometer herfra i fugleflugtslinje. Og i dag var det altså Kåres tur, så nu går jeg spændt og venter på nyt. Men der er ikke så mange geocachere i Langå og Ulstrup, så der skulle være en chance. :)

Og så skal vi vist også være effektive, for vi skal nå at gå med hunden og i bad alle tre inden vi skal til fødselsdag i eftermiddag.

4 Responses to “FFC-jagt”

 1. Stine Says:

  Ja – vi var der ca. 10 minutter efter jer :o(

  Var på vej ud af døren for at køre til Elmuseet og så kunne vi køre der forbi – men nej – ingen FFC til os.
  Og selvfølgelig kom der en herhjemme i baghaven mens vi var derude, så den fik vi heller ikke :o(

 2. Trine Says:

  Da den nye i Hadsten kom sad vi faktisk til fødselsdag – i Hadsten. Vi blev enige om at vi ikke gad prøve, for I kom jo alligevel først. Men der er åbenbart ikke nogen der har fundet den endnu. Så I kan jo lige smutte forbi og prøve. :)

 3. Stine Says:

  Var afsted, dog på samme tidspunkt som den blev lukket :(
  Men nu er den åbnet igen (og fundet) så den får lov til at ligge til en dag vi ikke gider tage langt væk, men har brug for at få ungerne krudtet af.
  Den ligger faktisk på vejen til Linus’ dagpleje, så er den ikke fundet i ferien må vi se hvor mange gange jeg kan køre forbi uden at finde den ;)

 4. Trine Says:

  I skulle være kørt her til morgen. Vi opdagede den først en time efter den var frigivet. Vi er nemlig ikke morgenmennesker her i huset. :)