Geocachinguge

Den sidste uge har Ellen være i vuggestue, mens Kåre og jeg har haft ferie. 5 ugers ferie væk fra vuggestuen var blevet for meget for Ellen, så hun fik en uge sammen med de andre midt i ferien.

Og så kunne forældrene geocache. I forhold til andre har vi så godt som ikke cachet, men det er da blevet til godt 30 caches i løbet af denne uge. Så “langt” østpå som Århus, og så “langt” vestpå som Viborg. Største oplevelse var nok da et råkid kom og stillede sig lige foran os og blev stående læææænge.

Ellen kigger efter far der logger Viborg Søndersø.

Ellen kigger efter far der logger Viborg Søndersø.

Ikke mindre end tre FFC’er er det også blevet til. En ved Åbro (næsten) på vej til fødselsdag i Hadsten. Vi fik også et FFC sidste gang vi skulle til fødselsdag i Hadsten. :) Et nede ved åen her i Ulstrup – det foregik i mageligt gangtempo med Ellen i klapvognen og mig hjemme i sengen. Det var om morgenen. :) Og så et i går til event.

I går var der nemlig event i Viborg. Soga havde arrangeret sammen med en masse andre og der var lagt omkring 150 caches ud syd og øst for Viborg, så der var masser at tage af. Vi nåede som sagt et enkelt FFC på Skvulp og det var vi ganske godt tilfredse med.

Det er hårdt at geocache.

Det er hårdt at geocache.

Vi gik en rigtig dejlig tur nede ved Viborg Søndersø. Men klokken 13 kunne jeg simpelthen ikke holde til mere, så vi kørte hjem og spiste frokost. Vi nåede dog lige forbi forsamlingshuset, hvor Stine sad helt, helt alene.

I dag er næste event rundt om hjørnet så frigivet: Vi skal ud i en mørk, mørk skov til Halloween for at finde ud af hvem det er der går og bortfører uskyldige geocachere!

Comments are closed.