ekvinde.dk

Jeg har siddet og kigget lidt på diverse onlinefora og derfor faldt jeg over ekvinde.dk. Men jeg undrer mig: Ikke et eneste sted på siden har jeg kunnet finde ud af hvem der står bag siden. Ingen mailadresse, ingen “rigtig” adresse – ikke engang et navn.

Og alligevel kræver siden både fuldt navn og adresse fra folk der ønsker at blive brugere.

For det første forstår jeg ikke hvorfor man ikke oplyser hvem man selv er og dernæst forstår jeg ikke hvad de vil med fuldt navn og adresse. Man kan jo bare skrive et eller andet og hvis det er fordi man skriver noget ulovligt, så kan de jo alligevel ikke gøre noget uden en dommerkendelse og har de sådan en kan de få skribentens ip.

Faktum er at jeg ikke har lyst til at deltage på et forum jeg ikke ved hvem der står bag og da slet ikke når de så kræver de oplysninger af mig, som de ikke selv vil oplyse.

4 Responses to “ekvinde.dk”

 1. Eli Says:

  whois ved lidt

  http://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=180&query=ekvinde.dk&submit.x=0&submit.y=0

 2. Trine Says:

  Ja, der kan man finde et navn og en adresse. Men søger man på adressen på cvr.dk finder man et opløst firma under et andet navn. Jeg fandt en anden adresse på fyren, men der er også kun et opløst firma på den adresse.

  Men det er også mere princippet i det. Når man kræver oplysningerne fra folk, så må man også selv afgive dem. Og jeg foretrækker altså at vide hvem der står bag de sider jeg giver oplysninger til. Også selvom jeg altid skriver under fuldt navn på internettet og alle kan finde mig hvis de vil, for der står også fuldt navn og adresse på min hjemmeside. Hvis man ikke vil stå ved det man siger/skriver, så skal man lade være – det er sådan et grundprincip jeg har. Undtaget er når jeg har skullet finde gaver til Kåre og har søgt hjælp på nettet – så har jeg skrevet under falsk navn. :)

 3. Cecilie Says:

  Jeg ejer siden, og jeg har den helt privat som en hobby.
  Når jeg ikke oplyser navn og adresse er det fordi jeg holder af en smule privatlliv trods alt. Forskellen på mig og andre brugere er at hvis JEG oplyser navn og adresse har hele verden adgang til det. Hvis DU oplyser navn og adresse er det trods alt kun mig der kan se det :)
  Siden er iøvrigt et forum, og de færreste har vel nogen interesse i at kende min adresse for at kunne deltage i en debat? :)

 4. Trine Says:

  Jeg vil gerne vide hvem jeg giver mine oplysninger til og hvad de bruger dem til. Og du har jo heller ikke noget at bruge folks adresser til, men alligevel vil du kende dem.

  Når man går ind på ekvinde.dk aner man ikke om man giver sine oplysninger – både dem til oprettelse og det man skriver på forummet – til et multinationalt firma, som vil bruge oplysningerne til f.eks. reklame.

  Hvis man vil være med på navlestreng.dk skal man godkende at alt hvad man skriver og poster af billeder, må bruges kommercielt af JP/Politikens Hus A/S. Og det har jeg altså ikke lyst til at give lov til.

  Og når der så ikke står noget som helst om ejeren af ekvinde.dk, så ringer mine alarmklokker. Hvis der bare havde stået et navn og en adresse, verificerbart naturligvis, på et almindeligt dansk menneske og så at det var et privat hobbyprojekt, så havde jeg været glad. Og du kan jo altid lave en profil til dig selv under et dæknavn, så du kan deltage anonymt i debatten. :)