Bisættelse

I går skulle Kåres morfar bisættes. Som nogen måske ved har vi haft store problemer med at få afsat Ellen, så enden blev at Ellen og jeg blev hos Kåres forældre under udsyngelsen og selve bisættelsen. Så kunne Ellen nemlig nå at sove middagssøvn. Så da hun var vågnet kørte vi til Humlum Kro, hvor der var kaffe.

Ellen fandt en ribsbusk i farmor og farfars have.

Ellen fandt en ribsbusk i farmor og farfars have.

Der blev holdt et par taler og sunget en enkelt salme og humøret var trist, men samtidig lettet på en måde – for det var jo tiden. Morfar havde levet et langt og rigt liv og trængte til at få fred.

Ellens ældste kusine var med som det eneste andet barn og hun elsker simpelthen Ellen. (Jeg tror hun har det fra sin far – hver gang vi er sammen med dem er jeg en smule bekymret for om jeg nu også får Ellen med hjem. :)) Så når Christina er der, så behøver jeg slet ikke bekymre mig om Ellen. Hun er lige blevet 11 og hun har simpelthen fuldt styr på hvad man gør med en på Ellens størrelse. Og Ellen nyder at have en at lege med, så det er bare dejligt at se de to sammen.

Ellen og Christina ved oldemor og oldefars grav.

Ellen og Christina ved oldemor og oldefars grav.

Efter kaffen var vi på kirkegården igen og se på blomsterne, som var blevet flyttet ud på gravstedet hvor Kåres mormor ligger – det er hende Ellen er opkaldt efter. Og så var der suppe på Humlum Kro – og sjældent har jeg da smagt noget så salt! Men Ellen kunne rigtig godt lide det.

Da vi kom hjem var vi godt nok trætte – men heldigvis havde en af Kåres kollegaer været forbi og lufte Siri, så hun var ikke lige ved at sprænges. Og jeg er stadigvæk træt i dag. Det er Ellen også, så hun er godt pyldret – det bliver en laaaang dag!

Comments are closed.