Madpakker

Jeg synes altså det er svært det der med madpakker. Nogle gange spiser hun som en havnearbejder og sommetider som en kontordame på slankekur. Og hvad skal man give dem med, for at det både er spændende og sundt og nemt for personalet?

Dagens madpakke

Dagens madpakke

Heldigvis er Ellen nem, for hun kan lide næste alt – i øjeblikket er rå tomater ikke det store hit, men bortset fra det, så er der vist ikke noget hun ikke spiser med velbehag.

Men forslag til spændende og nemme (for mig altså!) madpakker modtages meget gerne!

2 Responses to “Madpakker”

 1. Stine Says:

  Fingermad :)
  Frikadeller, fiskefrikadeller, gulerødder, skoleagurker, babymajs, æg osv. Sådan nogle der er gode at holde i hånden som man kan gnave af.

  Xander får selv lov til at bestemme, så det er 4 halve med kødpølse og hamburgerryg. Uden pynt og alt det andet ‘fjolleri’ som han kalder det.
  En bolle med leverposteg eller nogen gange figenpålæg og så et stykke frugt / gulerod.

  Nogle gange får de ostehaps / cheezedippers eller figenstænger med som ‘slik’, eller en lille pose (logbogspose ;)) med en blanding af havrefras og rosiner eller bananchips.

 2. Trine Says:

  I dag havde Ellen fået majskolbe skåret i 2 cm tykke skiver med. Det var et stort hit. Men de siger at hun altid jubler når hun ser sin madkasse – så helt galt kan det vel ikke være. :)

  4 halve med kødpølse og hamburgerryg? Det lyder GODT nok kedeligt. Men hvis det er det han vil have. :)