Sommerfest

Så kom vi trætte – meget trætte – hjem fra sommerfest i vuggestuen. Vejret tydede nu mere på en efterårsfest, men det var i hvert fald hyggeligt. Og ganske imponerende, så meget der var gjort ud af det. Temaet var superhelte, så der var besøg af lidt af hvert.

Vores del af sammenskudsgildet - med både alm. smør og hvidløgssmør.

Vores del af sammenskudsgildet - med både alm. smør og hvidløgssmør.

Der var sammenskudsgilde til maden og det var meget varieret hvad folk havde med. Bl.a. var der en pastaret med mandler og kyllingestykker, der smagte helt forrygende. Men der var også pastasalat, burgere, pandekager, lasagne, hot wings, frikadeller, hot dogs, pizza, pitabrød, grøntsagsstænger, skinkestænger, fyldte pandekager og en hel masse andet. Så der var ingen der gik sultne fra bordet. :)

Alle de mennesker kan godt blive lidt for meget, men så er det godt man ved hvor ribsbuskene er.

Alle de mennesker kan godt blive lidt for meget, men så er det godt man ved hvor ribsbuskene er.

Bagefter var der boder rundt om på legepladsen, hvor børnene kunne prøve at være superhelte. Kåre måtte dog kæmpe mod Zorro for Ellen, så hun kunne få en guldflorin – eller var det en chokolademønt? Man kunne vaske gulv som Pippi Langstrømpe, kaste edderkopper i Spidermans net, kaste med pizzaer som Donatello, Rafael, Leonardo og Michelangelo og mere som jeg ikke lige kan huske.

Batman tager et billede af Ellen som Batwoman.

Batman tager et billede af Ellen som Batwoman.

Og så var der is til alle børnene. Batman gik rundt og tog billeder og nåede endda at skrive dem ud, så børnene fik et billede af dem selv med hjem. Et stort hit. Det skal ikke være en hemmelighed at vi er meget glade for Ellens vuggestue – og det er Ellen heldigvis også.

Men nu er vi godt nok også trætte alle tre. Det har været en lang uge og vi trænger bare til at slappe af og sove længe!

Comments are closed.