Yosemite

Man overvejer lidt om man skulle tage en tur om på den anden side af jorden. Alle tiders chance er dukket op og selvom jeg har svoret aldrig at sætte mine ben på amerikansk grund er udsigten til en god og billig tur til Californien alligevel lidt af en gulerod. Specielt tanken om et besøg i Yosemite og andre af nationalparkerne i området. Egentlig lidt skægt med ordet “området”. Når jeg snakker om området her, så er det sådan lidt ud mod Vellev og op mod Sønder Vinge, men området omkring San Fransisco går ud til Yosemite og næsten ned til LA. :)

El Capitan

El Capitan

Men hvad vil Ellen sige til en så lang flyvetur? Og næsten mere vigtigt: Hvad vil alle andre sige til at have Ellen med på så lang en flyvetur? For 14 dage er altså lang tid at være væk fra hende – så med skal hun. Hvis altså vi skal afsted! Siri plejer at være nem nok at afsætte, for hende vil vi altså ikke have med. Tænk hvis nogen forveksler hende med en bjørn i Yosemite. :)

2 Responses to “Yosemite”

  1. Eli Says:

    Jeg ville nok “glemme” hvad jeg havde svoret – og benægte at det nogensinde skulle være sket.

    Med hensyn til Ellen – så er hun vel ikke den første “bandit” der skal med på sådan en tur, så mon ikke det går.

  2. Trine Says:

    Nu må vi se. Der er jo også noget med mit studie/praktikplads. Hvis ikke det går op med USA, så har vi en plan om Østeuropa i sommerferien i stedet for. Og så har jeg lige haft fat i Dytter, som jo har en campingvogn – for der er jo snart efterårsferie. :)