Møguge

I løbet af den sidste uge har både Kåre og jeg været syge. Det er altså trælst. Fredag havde vi det begge to elendigt, så vi overvejede om man kunne outsource et barn for en weekend!

Ellen kigger på svampe og samler agern.

Ellen kigger på svampe og samler agern.

Men i går var vi da en lille tur i skoven og i formiddags tog jeg Ellen med på legepladsen, så Kåre kunne få sat lamper op. Og i eftermiddags pakkede vi cyklerne og kørte op til Nordre Fælled i Randers og fandt seks caches. Det var en rigtig hyggelig tur, men vi skal godt nok have fundet ud af noget andet til cyklerne!

Ellen sat op i et træ.

Ellen sat op i et træ.

Vi har lånt et saksestativ af mine forældre, men for at begge cykler kan være på det, så skal barnestolene tages af. Noget upraktisk, når de ikke bare kan klikkes af fastholderdimsen, men man er nødt til at tage hele fastholderdimsen af!

Eftermiddagskaffe med nybagte rosinboller.

Eftermiddagskaffe med nybagte rosinboller.

Nu håber jeg bare vi alle tre er nogenlunde friske til i morgen.

Udsigt fra en cache.

Udsigt fra en cache.

2 Responses to “Møguge”

 1. Dina Says:

  Overskriften er lidt misvisende og måske lidt brokagtig… Jeg tror jeg ville have skrevet noget i stil med “Hele familien på cykeltur i det grønne”

  Jeg overvejede en sekund at foreslå “syg efter oplevelser” Det ville være smukt fordi det havde to betydninger samtidigt. Men virkede ikke helt eftersom det jo i virkeligheden var oplevelser *efter* sygdom… Men alligevel :-)

  Man kan jo blive helt syg efter at opleve naturen og sensommeren mens den stadig er her :-)

 2. Trine Says:

  Det har altså også været en møguge. Slutningen var bedre end starten og midten, men alt i alt har det været en møguge.

  Og så må du jo bare et smut ud i naturen. Den er også ganske skøn på denne årstid – men det er den jo på alle årstider. :)