ISS

I øjeblikket er ISS synlig på vores længde- og breddegrader. På spaceweather.com kan man se hornår og hvor den er synlig.

ISS og naboens gavl

Jeg har været ude at kigge på den de sidste par dage, men i aften tog jeg lige mit kamera med. Der skal vist indstilles lidt inden overflyvningen i morgen, hvis der skal være nogle gode billeder. Sikkert noget med noget iso.

ISS over naboens gavl

3 Responses to “ISS”

 1. Dina Says:

  Hvad er ISS, og hvad forestiller billederne?

  Linket understøtter ikke Århus-breddegrader ;-)

 2. Dina Says:

  åhhh missede just en vigtig kontekst… tænkte på is og rim, og så en husgavl med rim for mig på billederne og var meget forviret.. bare glem alt.
  Min hjerne er ikke så rummelig ;-)

 3. Toke Eskildsen Says:

  Hmm… Den er hård. Du har 8 sekunders eksponering, hvilket vist er max med dit kamera. Man kan godt se der er “noget” ved at fifle med billedet, men der skal klart et stærkere signal til, før det bliver sjovt.

  Det undrer mig lidt at billedet er så mørkt ved 21-tiden? Men under alle omstændigheder er det værd at prøve at skrue ISO op. Tag lige et par prøveskud først, som du kigger på på computeren – du kan næppe kommer over ISO 400 med den eksponeringstid, før der begynder at komme meget støj.