Endnu en lægevagtserfaring

Så blev vi desværre endnu en lægevagtserfaring rigere.

Kåre var begyndt at få det dårligt allerede tirsdag, men i går kom han hjem til middag og gik direkte i seng med en knaldende hovedpine og voldsom kvalme. Da han prøvede at flytte på sig omkring aftensmadstid kastede han op. Og det samme igen et par timer senere. Da jeg bad ham bøje nakken kunne han ikke. Og så er der altså et par alarmklokker der ringer.

Så jeg ringede til til lægevagten og der var ingen kø. 30 sekunder senere havde han sendt en læge ud til os. Jeg gik over til naboen for at arrangere eventuel pasning af Ellen. Og der gik da heller ikke ret lang tid, før lægen stod her. De havde ikke engang sendt en af vagtlægerne, men ringet til vores egen læge her i Ulstrup.

Han undersøgte Kåre godt og grundigt og det var heldigvis falsk alarm. Så vi åndede lettede op. Det er en eller anden virus og han skulle have noget feberdæmpende og noget smertestillende. Heldigvis har jeg jo et lille lager af den slags, så vi fandt nogle stikpiller der var passende. Det er jo ikke så smart med almindelige piller, når man bare kaster dem op igen.

Og de hjalp da også lidt, så vi har fået en god nats søvn. Ellen vågnede 08.45 efter over 13 timers søvn!

Lægen sagde at mig og Ellen også skulle blive hjemme i dag – bare hvis nu… Så vi tog ud og klappede en ged indtil Kåres piller virkede. Geden var desværre halt, så da Ellen ville klappe den, stangede den hende. Ikke på nogen ond måde, bare for lige at sige at hun ikke skulle klappe hende. Så vi gik ned til lågen og ringede til ejerne af gederne og de kom med det samme og så til hende.

Ellen og geden.

Ellen og geden.

I dag har Kåre det bedre, men absolut ikke godt. Jeg satser stærkt på at tage i skole i morgen. Der er nemlig et MEGET SPÆNDENDE foredrag klokken 10.15 jeg slet ikke kan leve uden at høre. :)

3 Responses to “Endnu en lægevagtserfaring”

 1. Dina Says:

  Håber foredraget levede op til forventningerne ;-)
  Det var i hvertfald en fornøjelse for mig at få lov at tale om virale marketingsstretegier.

 2. Stine Says:

  …og hvordan har geden det? Altså sådan en halv opdatering hvor det kun er halvdelen af de syge der bliver nævn… ;)

 3. Trine Says:

  Dina: Jeg synes det var et godt foredrag og det var også det jeg kunne høre i timerne bagefter. Så jeg siger mange tak. :)

  Stine: Vi var ude at se til geden samme eftermiddag. Der havde hun det stadigvæk ikke godt, hun ville ikke gå. Men når ejerne havde været ude og tjekke hende, så er jeg sikker på at hun nok skal få det godt igen. Men jeg vil ikke udelukke at vi kommer til at gå en tur derud igen i dag, så skal vi nok se til hende igen. :)