Ferie uden barn og hund

Flot eftermiddagshimmel.

Flot eftermiddagshimmel.

Vi startede efterårsferien med en tur i Randers Regnskov og jagt- og friluftsdag i skoven ved Fladbro. Søndag morgen kørte vi til Biersted og afleverede Ellen og Siri hos mine forældre og drog selv mod Skagen. Eller rettere mod Bunken Camping 15 kilometer syd for Skagen.

Birkesøen.

Birkesøen.

Målet var, ikke overraskende, at geocache. Bunken var valgt, fordi der er en ret stor koncentration af både almindelige caches og natcaches. Og så skulle vores 500 caches jubilæum fejres. :)

En stakkels natcacher havde ikke mere batteri på GPS'en.

En stakkels natcacher havde ikke mere batteri på GPS'en.

Søndag aften fandt vi seks caches, men måtte desværre slutte med en DNF (Did Not Find). Mandag mente jeg at vores jubilæum skulle fejres med en speciel cache, så vi kørte mod Skagen. På vejen tog vi lige nummer 499 og så var det ellers HELT ud på spidsen af Grenen for at logge Two Oceans. På den måde fik vi vores første earth cache som nummer 500. Og oppe ved Grenen er der en lille kilde – bare sådan midt på en vej ud mod vandet. Ingen skilte eller noget. Den ville vi da aldrig have set, hvis ikke det havde været for geocaching. Men det er altså virkelig underligt at stoppe fingrene ned i noget der ligner fast sand og så er der bare slet ingen modstand.

Mig helt ude på spidsen.

Mig helt ude på spidsen.

Vi fandt lige nogle stykker mere på vejen tilbage til campingvognen – 16 for at være mere nøjagtig. En af dem var vores første letterbox. :) Efter aftensmaden stod det på natcaching igen. Denne gang fik vi selskab noget af vejen af et par andre geocachere. Det er altid rart at møde andre nørder. Vi nåede lige hjem til campingpladsen ingen bommen blev låst og så var vi altså også trætte! 26 caches fandt vi i løbet af dagen – det er 11 mere end vores hidtidge rekord.

Kåre tænker!

Kåre tænker!

One Response to “Ferie uden barn og hund”

  1. Annika Says:

    Tillykke med fund nr 500 og første earth.
    Tror faktisk at begge dele også var gældende for os på den cache :D
    Derudover havde vi så også 6års bryllupsdag (30/11 08), så sikke en omgang…

    Håber at I nyder de barnløse feriedage.