Indvielse af Naturvidenskabernes Hus

I dag var den store dag hvor Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro skulle indvies. Jeg var så heldig at have fået en invitation fordi jeg jo skal i praktik der i foråret. Og jeg må sige at jeg ikke glæder mig mindre nu!

Bertel Haarder holder åbningstalen.

Bertel Haarder holder åbningstalen.

Det er et rigtig flot hus med fantastiske muligheder – noget HELT andet end de fysik- og kemilokaler vi havde i folkeskolen og i gymnasiet. Der er mulighed for at lave avancerede forsøg i fysik, kemi og biologi, lære om programmering vha. LEGO MindStorms, lave miljøforsøg, lære om astronomi med ordentligt udstyr og så er der alt det jeg ikke nåede at se.

Jeg tror og håber at Naturvidenskabernes Hus kommer til at give en masse børn og unge lyst til at lære mere om naturvidenskab – rammerne er i hvert fald klar!

Laboratoriet.

Laboratoriet.

Comments are closed.