Prøveeksamen overstået

Så er vores prøveeksamen i økonomi overstået. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg synes om den. Likviditetsbudgetter synes jeg ikke vi har været så meget inde over og i makroøkonomi synes jeg at to af spørgsmålene mere eller mindre var det samme. Spørgsmålet er så bare om jeg har misforstået det ene af dem.

Fysisk var det meget hårdt. Jeg har en rigtig dårlig periode og at skulle sidde ned fire timer og taste er altså ikke ligefrem godt. Men jeg klarede da ca. 3 1/2 time.

Nu må vi bare vente på resultatet – og en gennemgang af opgaven.

Hvis nogen skulle have lyst til at se min besvarelse er den her. De to sidste bilag var hhv. en IS-LM-kurve og en SU-SE-kurve.

Besvarelse [PDF]
Bilag 1 og 2 [PDF]
Bilag 3 [PDF]

One Response to “Prøveeksamen overstået”

  1. Ellens blog » Rap! Says:

    […] dag har Ellen lidt været fars pige, for jeg har været til prøveeksamen. Så det var Kåre der tog hende op og afleverede hende og hentede hende igen. Men hun har vist […]